902 66 77 89

© Veritas S.A Tots els drets reservats
Diputació 239-247,08007 Barcelona

M’allibero del sucre: tips i receptes infal·libles per no trobar-lo a faltar

El sucre és un dels principals ingredients que hauríem d’evitar si volem dur una alimentació saludable. No obstant això, deixar-lo sovint és una tasca complicada i se’ns pot fer difícil trobar receptes dolces que siguin saludables i sense sucre.

En aquest taller la dietista Gina Estapé ens explicarà per què hem d’evitar el sucre i quines implicacions té per a la nostra salut, ens parlarà de quins són els millors endolcidors per substituir-lo i ens donarà trucs i receptes dolces sense sucre per no trobar-lo a faltar.

Prepararem receptes útils tant per a ocasions especials com per al dia a dia. D’aquesta manera tindràs un recull de receptes dolces i saludables per a diferents ocasions.

Recomanem portar llibreta i bolígraf per poder pendre apunts.

Lliurarem un val de 5 € per fer servir a les nostres botigues!

Com funciona la reserva d’entrades? Les reserves d’entrades les realitzem des de la plataforma Eventbrite.

Per realitzar el registre, sol·licitarem informació que necessitem per fer la gestió. Un cop realitzat el pagament, rebràs un email de confirmació d’evenbrite, en cas de no rebre aquest mail, NO cal tornar a omplir el formulari, contacta amb nosaltres i farem les comprovacions necessàries.

És obligatori portar la confirmació de la reserva a l’esdeveniment (impresa o en el telèfon mòbil).

Important: l’horari correcte de l’esdeveniment SEMPRE serà el que apareix a la PÀGINA WEB de terra veritas: www.terraveritas.es En ocasions des d’Evenbrite envien la confirmació amb error en l’horari, és per això que recomanem comprovar l’horari correcte al web de terra veritas el dia abans d’assistir al taller. Gràcies per la teva comprensió i col·laboració.

Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta?

Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d’atenció al client 902667789.