902 66 77 89

© Veritas S.A Tots els drets reservats
Diputació 239-247,08007 Barcelona

Monogràfic de tècniques de cuina: El peix (taller pràctic)

Es recomana menjar peix pel seu contingut en omega-3, però sabies que se satura als 70 ºC? En aquest taller teoricopràctic aprendràs diverses tècniques de cuina per no fer malbé els seus valuosos nutrients ni saturar els greixos insaturats, com és l’omega-3.

Treballarem una gran varietat de tècniques, com la planxa, el tataki, la graella, el vapor, el fregit profund… Sense oblidar-nos de mètodes tradicionals que s’han anat deixant de banda, com són al buit, a la sal, el confitat, l’escabetx o el marinat.

En aquest taller, l’ecoxef Mireia Anglada et resoldrà tots els teus dubtes i et mostrarà les particularitats de diferents tipus de peix, com el salmó d’Alaska, les sardines, el llobarro o l’orada, entre altres.

Des dels inicis de l’alta gastronomia en aquest país, Mireia Anglada ha treballat amb els millors cuiners del món com a formadora en tècniques d’avantguarda. Els seus coneixements i experiència la porten avui a combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable per a promoure la salut a través dels hàbits alimentaris.

Aquests monogràfics són una sèrie de tallers en grups reduïts en què posem èmfasi en un grup d’aliments per tractar-lo en profunditat. Consten d’una part teòrica i una altra de pràctica, en la qual cuinem tots junts i resolem tots els dubtes al moment.

Lliurarem un val de 10 € per utilitzar a les nostres botigues!
Com funciona la reserva d’entrades? Les reserves d’entrades les realitzem des de la plataforma Eventbrite.

Per realitzar el registre, sol·licitarem informació que necessitem per fer la gestió. Un cop realitzat el pagament, enviarem un email de confirmació, en cas de no rebre aquest mail, NO cal tornar a omplir el formulari, contacta amb nosaltres i farem les comprovacions necessàries.

És obligatori portar la confirmació de la reserva a l’esdeveniment.

Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta? Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d’atenció al client 902667789.