902 66 77 89

© Veritas S.A Tots els drets reservats
Diputació 239-247,08007 Barcelona

Nodreix la teva pell. Cuina medicinal i tractaments naturals per a la bellesa natural

La pell és l’òrgan més extens del cos humà. Cobreix, protegeix, respira, s’alimenta i té unes necessitats nutricionals i de cura pròpies. S’alimenta des de l’interior de nosaltres. La pell és el mirall del nostre estat intern i es relaciona amb el funcionament i l’estat d’altres òrgans com els ronyons, el fetge, els pulmons i els intestins. També es relaciona amb el funcionament hormonal.

En aquest taller de cuina medicinal i tractaments naturals veurem com tots podem reflectir bellesa natural i com la cuina i l’alimentació tenen un paper clau en una pell sana i radiant. Posarem atenció en el que hem de menjar i deixar de menjar, així com què hem de cuinar per evitar l’envelliment prematur, com tractar problemes cutanis com acne, pell grassa, pell seca, dermatitis atòpica, herpes, pell rosàcia o urticària, entre d’altres.

Què s’amaga darrere d’aquests trastorns interns que es manifesten en la pell?

Preparem la pell des de dins cap enfora per a l’arribada de l’estiu i una exposició solar més gran.

Els tallers de cuina medicinal i tractaments naturals a Terra Veritas es fan amb una perspectiva integrativa, en què es combinen, en harmonia, els coneixements de la medicina oriental ancestral amb informació actualitzada i contrastada sobre dietètica i nutrició. Utilitzem aliments ecològics, reals i que tens a l’abast per acompanyar-te en un estil de vida saludable, positiu i natural.

Recomanem portar llibreta i bolígraf per poder pendre apunts.

Lliurarem un val de 5 € per fer servir a les nostres botigues!

Com funciona la reserva d’entrades? Les reserves d’entrades les realitzem des de la plataforma Eventbrite.

Per realitzar el registre, sol·licitarem informació que necessitem per fer la gestió. Un cop realitzat el pagament, rebràs un email de confirmació d’evenbrite, en cas de no rebre aquest mail, NO cal tornar a omplir el formulari, contacta amb nosaltres i farem les comprovacions necessàries.

És obligatori portar la confirmació de la reserva a l’esdeveniment (impresa o en el telèfon mòbil).

Important: l’horari correcte de l’esdeveniment SEMPRE serà el que apareix a la PÀGINA WEB de terra veritas: www.terraveritas.es En ocasions des d’Evenbrite envien la confirmació amb error en l’horari, és per això que recomanem comprovar l’horari correcte al web de terra veritas el dia abans d’assistir al taller. Gràcies per la teva comprensió i col·laboració.

Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta?

Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d’atenció al client 902667789.