902 66 77 89

© Veritas S.A Tots els drets reservats
Diputació 239-247,08007 Barcelona

Receptes ràpides i delicioses amb utensilis i tècniques saludables

En aquest taller aprendràs, amb la xef Cristina Manyer, a elaborar receptes bàsiques, fàcils i delicioses per al dia a dia cuinant al vapor i amb altres tècniques per obtenir els millors resultats. També utilitzaràs extractors i batedores, i t’explicarem la diferència entre un suc i un batut i la base ideal per elaborar-los.

T’assessorarem de manera pràctica sobre els materials idonis per cuinar (ferro, acer, titani, ceràmica…) segons el resultat final que vulguis aconseguir i t’explicarem com evitar els tòxics a la cuina.

Per acabar, podràs degustar totes les receptes que haurem elaborat, que segur que t’encantaran!

Taller en col·laboració amb Codis Verd.

Et recomanem que portis una llibreta i un bolígraf per prendre apunts.

Com funciona la reserva d’entrades? Les reserves d’entrades les realitzem des de la plataforma Eventbrite.

Per realitzar el registre, sol·licitarem informació que necessitem per fer la gestió. Un cop realitzat el pagament, rebràs un email de confirmació d’evenbrite, en cas de no rebre aquest mail, NO cal tornar a omplir el formulari, contacta amb nosaltres i farem les comprovacions necessàries.

És obligatori portar la confirmació de la reserva a l’esdeveniment (impresa o en el telèfon mòbil).

Important: l’horari correcte de l’esdeveniment SEMPRE serà el que apareix a la PÀGINA WEB de terra veritas: www.terraveritas.es En ocasions des d’Evenbrite envien la confirmació amb error en l’horari, és per això que recomanem comprovar l’horari correcte al web de terra veritas el dia abans d’assistir al taller. Gràcies per la teva comprensió i col·laboració.

Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta?

Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d’atenció al client 902667789.