902 66 77 89

© Veritas S.A Todos los derechos reservados
Diputació 239-247,08007 Barcelona

Tast a cegues de xocolates d’orígen + esmorzar dels déus

Un dels aliments més temptadors i plaents que existeixen. La xocolata pot ser, a més, beneficiosa per a la salut si en triem una amb un alt percentatge de cacau i ens assegurem que sigui de qualitat.

De la mà de Blanxart, especialistes en la producció i comercialització de xocolates ecològiques artesanals d’origen únic de la màxima qualitat, et convidem a un viatge sorprenent perquè coneguis el procés complet, des de la compra de la fava de cacau als països d’origen fins a l’exquisida rajola de xocolata resultant.

Degustaràs xocolata del Perú, Nicaragua o la República Dominicana, i aprendràs a detectar-ne les diferències segons l’origen.

Lliurarem un val de 10€ per utilitzar a les nostres botigues!

Com funciona la reserva d’entrades? Les reserves d’entrades les realitzem des de la plataforma Eventbrite.

Per realitzar el registre, sol·licitarem informació que necessitem per fer la gestió. Un cop realitzat el pagament, enviarem un email de confirmació, en cas de no rebre aquest mail, NO cal tornar a omplir el formulari, contacta amb nosaltres i farem les comprovacions necessàries.

És obligatori portar la confirmació de la reserva a l’esdeveniment.

Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta? Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d’atenció al client 902667789.