902 66 77 89

© Veritas S.A Todos los derechos reservados
Diputació 239-247,08007 Barcelona

¡Inflamación bajo control!

Nota importante: este taller está organizado por el Instituto Khuab, las inscripciones deben hacerse a través de este link

La inflamació és una resposta fisiològica que té com a finalitat defensar-nos davant les infeccions, reparar els teixits danyats, aconseguir l’adaptació a l’estrès i afavorir el retorn a un estat d’equilibri (homeostasis).

L’estrès prolongat, el sedentarisme, una alimentació inadequada, les infeccions, les malalties, i l’exposició a tòxics ambientals, generen una resposta inflamatòria exagerada, persistent i crònica que no té un objetiu a curt termini, i que mantinguda al llarg del temps, produeix degeneració tissular i disfuncions en els nostres òrgans i sistemes.

Uns hàbits de vida saludables juntament amb una correcta alimentació poden evitar aquest estat o revertir la inflamació ja existent.

En aquest taller pràctic, volem aportar coneixements i receptes funcionals en les que s’aporten nutrients o aliments amb capacitat per a modular aquesta resposta inflamatòria anòmala que és subjacent en múltiples malalties cròniques.

Aprendrem a mantenir un estil de vida “antiinflamatori”, quin paper hi juga l’alimentació, l’exercici, l’estrès i el descans

Entendrem quins són els mètodes de cocció òptims per a poder conservar aquests components actius

Establirem sinèrgies entre diferents aliments, per a potenciar la seva funció antiinflamatòria”